Äntligen hemma!

Arbeta hemifrån – få mer tid med barnen

Drömmer du om att kunna jobba hemifrån? Det finns många lösningar, oavsett om du är intresserad av ett extrajobb för att dryga ut hushållskassan under föräldraledigheten eller att ha ett flexibelt heltidsjobb hemifrån. Tack vare digitaliseringen är det idag lättare än någonsin att arbeta hemifrån och det finns många olika jobb. Här kan du läsa mer om fördelarna med att arbeta hemifrån och hur du går tillväga.

Stor variation av jobb

Utbudet av jobb som kan utföras hemifrån är förmodligen större än du tror. Det finns mängder av jobb som kan utföras på heltid, deltid och vid enstaka tillfällen. Vissa arbetsgivare erbjuder hel- och deltidsanställningar som kan utföras på en annan plats än kontoret. Utöver detta finns det många frilansuppdrag som du kan utföra hemifrån. Hos The Place hittar du massor av jobb som gör att du kan arbeta hemifrån eller på valfri plats. På deras hemsida hittar du olika typer av jobb inom en rad olika branscher, bland annat säljare, kundtjänst och olika typer av frilansuppdrag. The Place är en rekryterings- och kompetenspartner och det är mycket smidigt och enkelt att söka jobb direkt via deras plattform.

Fördelar med att arbeta hemifrån

Under eller efter föräldraledigheten är det många föräldrar som inser vikten att spendera mycket tid med barnen under småbarnsåren. Tiden går fort och det är många som känner att de gärna vill fortsätta att vara hemma med barnet. Många väljer att jobba deltid hemifrån för att successivt komma tillbaka till arbetsrutiner efter föräldraledigheten. Att arbeta från hemmet är både flexibelt och tidseffektivt. Du bestämmer ofta själv dina arbetstider och du behöver inte spendera tid på att pendla till ett kontor. Ytterligare en fördel med att arbeta hemifrån är att det finns många olika sätt att göra det på vilket gör att du kan skräddarsy arbetet efter din och din familjs situation.

bard