Äntligen hemma!

Flytta smidigt i Upplands Väsby som barnfamilj

Att flytta är alltid stressigt, även om det också kan vara början till ett nytt liv och mycket glädje. Om du har barn blir det än stressigare att flytta. Här kommer tipsen på hur du lättast flyttar som barnfamilj.

Anlita flytthjälp

Det absolut lättaste sättet att flytta utan en massa stress som mamma och pappa är genom att anlita flytthjälp. Du kan antingen låta en firma städa ur den gamla bostaden eller så anlitar ni flytthjälp för själva flytten. Eller både och. Då kommer ni spara in mycket tid och får mer lugn och ro. Ni kan också göra rutavdrag för städningen, så blir det faktiskt inte så dyrt. Anlita Qleano som din flyttfirma i Upplands Väsby, så flyttar ni stressfritt och snabbt.

Planera flytten

Ju tidigare som ni börjar planera och arbeta med flytten, desto behagligare flytt kommer ni att få. Det kan vara klokt att låta barnen gå igenom sina rum och leksaker/prylar. Vad ska de ha kvar? Vad är trasigt och vad har de inte lekt med på länge? Det kan också vara smart att du och dina barn går igenom deras garderob. Varför släpa med gamla trasiga jeans och skor? Det är lättare att skapa ett snyggt hem i den nya bostaden om ni har rensat och sorterat i förväg.

Flyttdagen

Om du har småbarn är det smart att anlita en barnvakt för själva flyttdagen. Låt dem vara hos mormor eller farfar, hos släktingar eller så betalar ni en barnvakt. Äldre barn kan hjälpa till. Både med att flytta, om du inte anlitar flyttfirma, men också med att packa upp när flyttfirman har kommit med sakerna. Det kan vara smart att planera in en riktig familjedag efter flytten, då ni tillsammans ställer i ordning möbler och sätter upp tavlor i ert nya hem.

bard