Gravid vecka 21

Sedan en tid tillbaka har jag dokumenterat min graviditet vecka för vecka. Jag går in i ny vecka på fredagar och då fotar jag lilla magen också.
vecka för vecka
Vecka 10, 15 och 20

Idag går vi alltså in i vecka 21 och jag har mått nästan oförskämt bra veckan som har gått! Det kändes förstås härligt att jag fick må bra när vi åkte till Stockholm. Mitt illamående har minskat väldigt mycket och det var princip bara igår jag mådde dåligt. Tandköttet och näsan är fortfarande känsliga och näsblodet har forsat flera gånger den här veckan.  Jag känner mig mycket piggare överlag, orkar leva när jag har slutat jobba även om det inte är i närheten av hur jag var innan.

Jag pratade med min barnmorska och mina järnvärden såg toppen ut. Har hört att de extra järntillskotten inte är någon höjdare, att de orsakar illamående ha ha ha.

Bebisens sparkar har blivit tydligare och jag tror att jag känner dem även från utsidan, det känns lite mer som hon buffar än de svaga sparkarna som jag kände innan. Det är så mysigt att jag får ta med mig bebisen överallt(typ som att det vore en pryl, eller som jag har något val..) och känna sparkar när jag jobbar, sitter på bussen etc.
vecka 21

One thought on “Gravid vecka 21

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.