Vaggan är på plats

takvaggaDet fanns inga tvivel om att korgvaggan som mamma gjorde till Ines ska vagga lillasyster till sömns också. Jag älskar den och tycker att den är oerhört fin.
takvagga
Om jag fick bestämma skulle nyföddstadiet få vara lite längre för det går för fort. Vaggan används ungefär ett halvår så jag ska njuta så mycket jag kan av att ha den bredvid vår säng. Jag hoppas den kommer till användning fler gånger för jag tycker den är så fin. Om jag får brorsbarn kanske de får sussa sött där i också.korgvaggaVårt förra sovrum var storleken större och det fanns mer plats att vagga på men då kände jag också att vi hade hängt vaggan på tok för långt ifrån sängen. Nu blev det ganska trångt och vaggan hänger betydligt lägre än förra gången men det gör att jag slipper kliva upp om nätterna.korgvaggaBäddat med matchande lakan till. Tänk att det ska ligga en liten minimänniska här i inom en månad. Jag fattar inte. Det är bara lite hud mellan oss nu, hon är med hela tiden men ändå känns det som att vi ska hämta bebisen på förlossningen, att hon liksom ligger där och väntar på oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.