Ullared

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag känner mig väldigt nöjd. Igår steg vi upp i ottan och åkte till Ullared och shoppade loss! Det blev bebiskläder, nappar, nappflaska, skötväska, madrasser till vagga och vagn, täcken & kuddar och mycket mer! Det blev mest till bebisen men det var lite därför vi åkte dit och vi känner oss mycket nöjda. Det blev faktiskt inte så farligt dyrt i slutändan ändå. :-D

Idag har jag faktiskt jobbat, tempot på A6 är en försmak på sommaren… men pengar är pengar. Många är ju såklart ute och njuter av det vackra vädret precis som jag själv önskar att jag hade varit idag. Jag premiärcyklade faktiskt idag, herre inga muskler och svettig som en gris men ändå så himla härligt. När jag slutade avnjöt vi en middag i solen på balkongen så lite sol har jag fått. Om det är fint väder imorgon tänkte jag pressa lite.. eller köpa brun utan sol! ;-)

Nu på kvällskvisten tog vi oss en sakta promenad runt om här i kvarteren..
Jönköping klostergatan Jönköping klostergatanJönköping klostergatan Jönköping Jönköping
Nu ska jag försöka tigga till mig lite massage innan jag stupar i säng.. har lagt mig innan 10 tre dagar i rad nu – galet tråkigt måste jag säga, men behövligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.