två år

Nu har Ines blivit ordentligt firad! Paket, ballonger, tårta, ljus, kakor, kramar och massa kärlek. På hennes födelsedag steg jag upp på morgonen och stekte pannkakor. Jag försökte smyga men hon var vaken och satt i sängen och tittade på Dora tills vi kom in och sjöng för henne. Till frukost fick hon pannkakstårta med sylt och blåbär och till det jordgubbssaft.

Mina barns födelsedagar ska få vara det lilla extra och de ska få känna att det är deras dag. En speciell dag. De får önska och jag ska försöka uppfylla. Jag vet att önskelistorna kommer bli långa med alldeles för många, ibland(ofta) onödiga och dyra saker. Jag vet att jag inte kommer kunna ge dem allt men de ska ändå somna och känna sig unika, glada och varma inombords. Födelsedag är födelsedag. En dag med det lilla extra av allt.

Jag vill ge mina barn kärlek och minnen. Jag vill alltid vara närvarande, umgås och GÖRA saker tillsammans. Det blir så lätt att man stressar med förberedelser, fika, mat, att hemmet ska vara perfekt städat till kalaset osv. Att ge bort en upplevelse är den bästa presenten enligt mig. Det kommer man ihåg länge, är oftast mycket roligare än att ”bara” öppna ett paket.  Pappa har fått en hockeymatch, Jesper har fått en turridning, jag har gett bort fotograferingar (haha bara för det kommer jag inte på mer..)
IMG_4065
IMG_4062
En äkta homemade-tårta. Pannkakorna hann inte ens svalna innan grädden åkte på.. Ines höll nämligen på att tröttna på att sitta i sängen och vänta.. Hon visste ju inte ens vad hon väntade på men nästa år kanske.

Ines födelsedag blev inte alls som jag beskrev ovan, snarare precis så jag inte ville att det skulle vara. Det var mysigt att vi firade henne i lugn och ro på morgonen så hon fick en stund med oss.♥ Med tanke på att vi döpte Ester i helgen var vi tvungna att förbereda och fixa med det på fredagen. Nu har hon blivit firad av vänner och familj och fått stå i centrum, det hon älskar mest av allt.

One thought on “två år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.