Tropikariet & Ängelholms hembygdspark

Vi har haft otur med vädret och har kommit hem lika bleka som vi var när vi åkte dit. Vi har inte haft en enda dag på stranden och om det inte hade varit för vår livssituation just nu hade jag bokat en sista minuten och åkt utomlands.

Vi har fyllt dagarna med andra aktiviteter, bland annat Tropikariet som ligger i Helsingborg. Där har vi tittat och klappat på djur. Ormar, apor, fåglar, sköldpaddor och en mängd andra olika sorter.
IMG_3405
Ines favorit var fiskarna där hon hittade hitta Nemo och Doris. Hajarna har hon pratat om efteråt också så de måste gjort intryck.
IMG_3408

En annan dag tog vi bilen till Ängelholms hembygdspark för att klappa djur men det känns mest som vi stod under ett träd och väntade på att regnet skulle sluta ösa ner.
IMG_3499
Det stod så fint i broschyrerna att man kunde klappa djuren men alla djur gick bakom galler. Det blev helt enkelt inte som vi hade tänkt oss.IMG_3502IMG_3491
Ines matade fåglarna med grus och var fullkomligt nöjd med läget. Älskar att det inte finns något dåligt väder i barns ögon.

Vi hade med oss picknick som vi åt i parken. Är det sommar SKA man sitta ute. Optimistiska som vi var hade vi packat vattenmelon som vi åt medan vi hackade tänder. Vi skulle packat med oss varm choklad och te istället. Vi gav upp och åkte till Väla shoppingcenter istället. Inte alls lika roligt men det var i alla fall torrt. Dåligt semesterväder, dyr semester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.