Sovmorgon deluxe och sommargarderob


10.15 vaknade den här lilla sömntutan i morse. Jag gav henne välling någon gång runt 7, 8 sen somnade hon om igen. Det hör INTE till vanligheterna och det kändes verkligen som världens bästa start på dagen och veckan.
Det var skönt att vakna utvilad och börja dagen med bus i sängen. Till och med jag var pigg.
Vi var lika glada båda två över att få sova några timmar extra.

Idag har jag tagit upp Ines gamla kläder från källaren och de passade perfekt till Ester nu. Med tanke på att Ester är större gentemot Ines i samma ålder kan hon ha kläderna i rätt årstid. Om hon hade varit lika stor som Ines var hade sommarkläderna passat senare i höst. Den här omgången var det mycket klänningar, blusar och leggings som är perfekta att ha i lekparken. Det var mycket fint, många kortbyxor och solhattar. Skönt att jag slipper köpa så mycket eftersom intresset har sinat en hel del.

Avståndet och storleken mellan dem minskar allt mer. Idag tog jag upp den sista kartongen med kläder som är Ines gamla. Det finns några plagg kvar efter det men sen hänger resten i garderoben som hon använder. Jag hinner knappt lägga undan kläderna innan de passar till Ester. Så ofattbart att Ester också kommer bli två år, lära sig gå ordentligt, kunna prata, ha en personlig stil.. Det kanske blir en till tjej som älskar rosa och glitter? Vi får se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.