Skötväska

Det finns faktiskt väldigt snygga skötväskor som både är praktiska och fina men jag tycker att de har en tendens till att vara lite för stora. Vi köpte en billigare variant innan lillan föddes eftersom vi inte visste vad vi ville ha men den har bara kommit till användning när vi har rest vilket inte är särskilt ofta. Jag har tänkt tanken att köpa en minivariant men nja, inte fullt så praktiskt om man ska få plats med blöjor, ett extra ombyte, mat, ja allt man behöver när bebis följer med.

Jag har haft min väska som skötväska men problemet har varit att den bara har ett enda stort fack. Det man ska ha ligger alltid i botten, och botten kan kännas flera meter ner. Problemet har inte strört mig så mycket att jag har börjat leta efter en ny skötväska men när jag var inne på jobbet i förrgår hängde den där, den perfekta skötväskan.
vanlig väska som skötväska
Precis lagom stor väska med praktiska fack på utsidan som sitter fint i mina hemmagjorda barnvagnskrokar. :-D Sidofacken passar för nappar och nappflaska. Åh! Jag fullkomligt älskar den, helt perfekt för mina behov. Nackdelen kan vara att det är en syntetväska men när jag har slitit ut den kanske jag är sugen på nytt ändå.vanlig väska som skötväska
När vi hade liggdelen på vagnen la jag plånbok, mobil, kamera och ja, allt möjligt vid fotänden och det var väldigt praktiskt. När vi bytte till sittdelen har jag faktiskt känt att jag har saknat sidokrogen som bugaboo donkey har. Det är betydligt skönare att ha skötväskan på handtaget än under så jag får se ifall det blir bättre nu. Någon ny vagn blir det i alla fall inte.. se men inte köpa..

6 thoughts on “Skötväska

  1. Den var jättefin, smidigt med fack på utsidan det saknar jag! Man provar sig verkligen fram för att hitta det som funkar bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.