Mysig utflykt till huskvarnaberget

Idag har vi varit ute på utflykt. Vi packade in oss i bilen strax innan lunch sen körde jag mot Huskvarnaberget. Ester somnade i bilen och fick en lagom powernap medan Ines satt ganska tyst och tittade ut genom fönstret. Jag hittade tyvärr inte dit jag egentligen ville (jag körde fel och det fick jag höra hela vägen sen ”mamma kör vi fel nu också”) men det blev mysigt ändå. För barnens del spelar det ingen roll så jag får åka tillbaka någon gång och se ifall jag hittar rätt då.

Jag vet inte hur många gånger per dag jag lyfter ner Ester från bordet.. Idag satt hon på bordet och åt, andra regler i skogen haha.
Mina älsklingar.
Så fort vi kommer ut, gärna till en ny plats eller skog så blir de sysselsatta direkt. Här tittar de på myror och strax därefter kastade de pinnar.

Jag hade packat picknickkorgen med lunch. Ines åt pasta, kyckling och sweet chilisås medan jag och Ester åt kycklingwrap.


Efter maten klättrade vi på stockar och busade.

Lilla älsklingen. Inte ett dugg försiktig, kör på hela tiden, klättrar överallt, har konstant ett blåmärke i pannan och nästan alltid glad.

Det är så rogivande att komma ut! Barnen blir lugna, de leker fint och är sams. Inget tjafs eller gnäll. Den här utflykten blev lyckad och jag känner att vi måste ge oss ut mycket oftare.
Innan vi åkte hem igen stannade vi till vid en äng och fotograferade en stund. Barnen är vana vid det här laget och väldigt tappra. Jag tackade Ines av hela mitt hjärta för att hon hade varit så hjälpsam och snäll. Jag har bara hunnit titta på bilderna lite snabbt och det blev många fina. Jag har en rolig redigering som väntar sedan kommer det en bildbomb både här och på instagram.

2 thoughts on “Mysig utflykt till huskvarnaberget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.