midsommarafton

Det blev en fin midsommar trots att vi inte hade några särskilda planer. Dagen har gått i ett och det har känts bra eftersom jag inte har haft så mycket tid att fundera på hur jag mår. Skönt att förtränga och glömma en stund.

På morgonen kröp jag ned i Ines säng efter att jag hade ammat Ester. Vi myste, jag berättade att det var midsommarafton och att vi skulle ha blommor i håret. En kort men oerhört värdefull och härlig stund.IMG_2115Innan lunchen band jag kransar medan resten lagade maten. En midsommarlunch helt i min smak.IMG_2131 Det har varit hiskligt varmt ute idag(termometern visade 26 grader i skuggan) men båda barnen har varit helt fantastiska och glada. Ester har ätit oftare än vanligt med tanke på värmen och Ines har badat i poolen(jag med). IMG_2198IMG_2206 IMG_2217Söta små sommarflickor. IMG_2211 IMG_2222Vi for till stadshuset för att dansa runt midsommarstången och det visste vi redan innan att det skulle bli en hit. Ines hade jätteroligt och ville dansa mer när det var slut. Mamma och jag höll på att dö av värmeslag. Jag är INTE vältränad hehe, blev andfådd av att dansa jungfru skär.

Ikväll har vi grillat och suttit ute i den ljumma kvällen. Vi blev påminda om semestern i Smögen då vi hade liknade värme. Underbart. Det hade vi inte ens vågat drömma om, en riktig sommardag på självaste midsommarafton. Det har varit varmt och full aktivitet hela dagen så nu ska jag sova. Både barnen sover och det tar nog inte ens en minut innan jag jag somnat också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.