Mer lyx och hot stone massage

I en av mina julklapp låg ett presentkort på en hot stone massage + inbokat datum och barnvakt. Idag var det dags. Jag lämnade barnen med mamma och tog en promenad fram till stan där det väntade en massage med varma stenar. Jag har aldrig varit på en sån’ slags massage tidigare men det var faktiskt riktigt skönt. Hon masserade benen framsida+baksida, armarna, händerna (tycker det är så himla skönt) ansiktsmassage, lite i hårbotten och nacken.
mammablogg

 

När jag låg där försökte jag verkligen fokusera på mig själv, beröringen och den avkopplande musiken som spelades. Jag försöker mig på mindfulness så gott det går. Men när ansiktsmasken skulle gå in i huden gick massören ut ett tag och då for tankarna iväg. Då kom jag på ett bra nyårslöfte åt mig själv. En gång i månaden ska jag unna mig själv massage, ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr, fransförlängning eller ett besök hos frisören. Jag är ganska dålig på att unna mig sånt och idag kände jag att det gjorde väldigt stor skillnad. Det är skönt att komma hemifrån och unna sig lite lyx. I småbarnsåren är allt som man unnar sig utan barnen lyx, det behöver inte vara så märkvärdigt.. Det gav mig energi och jag blev både piggare och gladare. Bra start på året.

6 thoughts on “Mer lyx och hot stone massage

  1. Det låter väldigt skönt! Tycker du gör rätt i att unna dig det. Allt som piggar upp och ger lite energi är bra. Ta hand om dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.