Magen♥

gravidfotograferinggravidfotograferingSanna Bragegravidfotografering vecka 40gravidfotografering vecka 40

Snart är den fina och runda magen borta så jag passar på att ta lite fler gravidbilder.♥ Jag upptäckte när jag stod och speglade magen att jag har en pigmentrand, linea nigra som det så fint heter. Jag har faktiskt inte sett den tidigare så det är inte så tydlig men man kan se den framförallt på första bilden.

Jag och skrockar… det sägs ju att man får en pigmentrand om man väntar en pojke eller om randen fortsätter upp över naveln. Hjärtljuden har legat runt 135 slag/minut vid nästan varje besök hos barnmorskan vilket också tyder på en pojke så vi får väl se vad som tittar ut. Barnmorskan tyckte hon såg en tjej och skulle bli förvånad ifall det blev en pojke men det vet man ju aldrig, dessutom spelar det ju ingen roll heller för vår lilla bebis kommer vara så älskad, så älskad!

2 thoughts on “Magen♥

 1. Hej!
  Älskar din blogg! Den är så oerhört mysig att läsa och otroligt fina bilder!
  Stort grattis till lilla flickan :).
  Jo, det är så att jag och min sambo har kämpat med att bli gravida i 2 år nu och jag undrar vilken klinik i Jönköping som du hörde av dig till? Vi har kommit till den punkten att vi behöver lite hjälp på traven.
  Tack för en härlig blogg!

  1. Tack så hemskt mycket! :-) Vad roligt att du tycker det.
   Oj, vilken bra fråga.. jag har ett svagt minne av att det var Maya-mottagningen..
   Lycka till! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.