livet just nu

Nu har jag dränkt mina blommor i vatten i hopp om att de ska klara sig över helgen. Vi lämnade Jönköping igår och stannar i Tranås på obestämd tid. Jesper jobbar två veckor till innan han har semester. Det är nog bara bra att han har sen semester i år för annars hade jag nog hunnit slita av mig håret, sumpat vårt förhållande och hans semester.. Vi är så himla irriterade och besvikna på varandra. Vi har inte förstått samspelet mellan män och kvinnor, att vi är olika, och därför kan vi inte enas, förstå eller stötta varandra. När vi är i Tranås är vi inte under samma tak under dygnets alla timmar och just nu känns det skönt att vara ifrån varandra lite. Det är säkert inte den bästa lösningen, men smidig och skön för stunden. Jesper har varit en solstråle och varit hemma från jobbet, tagit hand om barnen, mig, lagat mat och fixat mycket praktiskt. Det känns skönt för mitt samvete att han kan sticka iväg till polare, släppa ansvaret och ha roligt.gräshagen
Fina Gräshagen. Jag försöker komma ut på en promenad om dagen för att må bra. Oftast korta, långsamma promenader i kvarteret. Alltid pest och pina att komma ut men alltid lika skönt att vara ute.gräshagen

Helgen är helt oplanerad, barnen är hos sin farmor så hon har nog fullt upp skulle jag tro. Jag har haft en dipp-dag idag och har sovit större delen men nu är jag uppe på benen och mår ok. Regnet öser ner, jag sitter inne och knapprar på tangenterna med gott samvete och väntar på en leverans med delicatobollar(tack Jesper).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.