Hoppas-ingen-ser-mig-outfit & jakten på fjärrutlösaren som alltid försvinner

Egentid, ensam hemma, göra-vad-jag-vill. Det har alltid funnits en del av mig som älskar att vara ensam och det kommer det nog alltid göra, på rätt sätt vill säga. Jag tycker det är så himla befriande att ha det tyst omkring mig och grubbla för mig själv. Tända ljus, äta god mat, göra inpackningar osv. Jesper och Ines åkte vid lunchtid och jag har njutit av varenda minut. Det är sista egentiden innan bebis kommer sedan är det verkligen full rulle.mammablogg
Jag klädde mig i ”hoppas-ingen-ser-mig-outfit” och gav mig ut i vårsolen förut. Min enda jacka som jag kan knäppa glömde jag typiskt nog i Tranås men Jespers rock håller mig varm.jönköping, gräshagen
Härligt med värmande sol i ansiktet!jönköping, gräshagenNär man inte kan gå får man göra det bästa av det. Jag tog en cykeltur på 5km och fyllde lungorna med frisk luft. När jag ändå var ute cyklade jag förbi plasten som vi tog familjebilder på för några veckor sedan i jakt på min fjärrutlösare som har en förmåga att alltid försvinna. Senaste gången hittade jag den i elementet, under gallret och då var inte jag skyldig..gräshagen
Jag har letat i varenda vrå här hemma så jag gav det en sista chans och letade i gräset där vi var. Ibland ska man ha tur för där låg den och väntade på mig, fullt fungerade dessutom. Dagen har inte varit mer händelserik än så, skönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.