Hollies dunjacka

När vi var i Stockholm hittade jag en svart dunjacka på Zara som jag blev förtjust i.. men den kändes inte helt hundra och efter mycket velande valde jag att inte köpa den. Efter det har jag varit på jakt efter en snygg  svart dunjacka, modellen längre. Förra veckan var jag inne på Våran Kåk  här i stan och det är en butik av det slaget som är farlig för plånboken. Hur som helst, där hängde den…. den perfekta dunjackan som skrek Sanna. Den skulle jag bara ha! Tyvärr fanns den inte i min storlek så dem skulle ringa mig när dem fick in dem igen. Idag gick jag dit för att se ifall dem hade fått in dem(tålamodet är inte det bästa) och när jag kom in höll dem precis på att packa upp dem.
Hollies davos, hollies dunjacka
Hollies davos, hollies dunjacka
Till och med insidan går i min stil, leopardfoder.
Hollies davos, hollies dunjacka
Och en härlig pälskrage som kommer värma i vinterkylan. Jag är helt säker på att den är värd varenda krona och att den kommer hänga med i många år, precis som min bruna boomerangjacka. Nu kan kylan och vintern komma!

8 thoughts on “Hollies dunjacka

  1. Hej, vilken fin jacka! Får jag fråga hur den är i storleken? Hur lång är du och kommer den till knäna på dig eller hur långt ner kommer den? :) skulle vara såå himla tacksam för svar!!
    Ha en fortsatt bra dag! :-)

    1. Jag är 158cm och den går till lite över knäna på mig. Jag har 36 men jag skulle lika gärna kunna ha 34, men ville få plats med en tjock tröja under utan att det skulle kännas tight. Jättevarm jacka med snygg passform :-D

  2. Superfin jakke :) Lurer på om du mener den er normal i størrelsen?
    Leser at noen sier at man bør gå opp minst èn størrelse, og kanskje to? Har du den størrelsen du bruker til vanlig?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.