helnatt sömn och bullar

20.00 bäddade jag ner mig igår och somnade en halvtimme senare. Jag bad Jesper ta Ines på natten för att jag skulle få sova ostört. Numera brukar jag bara gå upp och stoppa in nappen vid två och fyra och sedan somnar hon om. Inatt sov hon mellan 19.50 – 07.10. Tjoho! Det går åt rätt håll. :-D

Jag sov på soffan och vaknade till en gång vid sexsnåret men kunde somna om snabbt igen. Det var inte alls lika kämpigt att gå upp imorse och jag känner mig gladare men utvilad? Nja, det skulle jag inte påstå att jag är. Jag har nog drabbats av konstant-trött-sjukdomen… mamma blogg
Efter en timme idag slog huvudvärken till igen och jag börjar fundera på ifall bullen i håret kan vara en bidragande orsak? Jag är verkligen en bullnörd och jag älskar att ha håret uppsatt. Jag är 23 år gammal men har fortfarande inte hittat ”min” frisyr när håret är utsläppt så det blir att håret åker upp i en knut. Jag avskyr att ha håret i ansiktet, att vinden alltid blåser åt fel håll när man går ut(speciellt om man äter glass) och att Ines tycker det är det bästa som finns att dra i håret.. Om tre veckor ska jag till frisören och då blir det andra bullar. ha ha ha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.