Frisörbesök och evig väntan

Mamma har varit här idag och det är alltid lika skönt att ha henne på besök. Vad skulle jag göra utan henne? Hon hjälper mig så HIMLA mycket.♥ Jag passade på att åka ut en sväng till stallet och när jag kom hem var middagen klar. Mums!

Efter middagen bad jag mamma ta en bild på mitt hår och Ines ville såklart vara med.
Idag var det dags för ett efterlängtat frisörbesök. Mitt hår blir alltid så orange, varmt och fult så nu var det på tiden att fixa till det. Jag har inga större förväntningar när jag går till frisören. Det blev inte som jag hade tänkt mig men än så länge är jag riktigt nöjd. Hoppas hoppas att färgen håller mer än en dusch. Toning i botten(6,7), slingor i ljust och brunt samt nyansering. Jag är nöjd så länge tonen är kall.

På väg hem hämtade jag ut ett VÄLDIGT efterlängtat paket! Vilken evig väntan det har varit. Det har dröjt med frakt men nu äntligen är mitt nya objektiv här! Ska visa mer senare. Imorgon blir det nog en fotorunda om barnen vill och är på humör.

När jag kom hem igen mötte jag mamma och flickorna i lekparken. Det var mycket barn ute och Ines sprang runt och lekte med grannbarnen. Det härliga med sommaren är att det blir med liv och rörelse. Man träffas.

Ines var helt slutkörd! Hon somnade nästan i mormors famn vid kvällsmaten och här ovan på bilden. Härligt när barnen är trötta av spring, lek, sol och värme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.