Fredag den trettonde OCH fullmåne

gravid vecka 31 gravid vecka 31
Fredag den trettonde är över och jag har klarat mig väldigt bra måste jag säga. Jag har bakat en tårta utan att ha tappat den i golvet, jag har haft jeans på mig(!) utan att dem sprack, vi har varit ute i trafiken och flängt utan att krocka, barnet i magen verkar må prima och likaså jag.

Jag är verkligen en person som tror på alla möjliga skrockar och har väldiga tvångstankar. Nycklarna på bordet, katten på vägen, spegeln, spindeln, a-brunnar osv.. Men inte bara dem dåliga -sju sorters blommor under huvudkudden på midsommar är ju såklart en favorit trots att jag aldrig själv har plockat sju sorter, men sen har jag ju ingen ring på fingret heller. ;-)

Pappa berättade att det är fredag den trettonde och fullmåne idag/natt – vilket inte händer allt för ofta, nästa gång 2049. Känns skönt att det snart slår om till den 14.. bara en kvart kvar…

3 thoughts on “Fredag den trettonde OCH fullmåne

  1. hittade din blogg och måste säga att du ser så otroligt pigg och glad ut, sprider energi :) Ska bli moster för första gången i augusti och bara det känns jättekul så kan tänka mig vad lyckliga ni är, lycka till med bebisen ! känner du dig nervös eller bara förväntansfull? :) ha det gott !

    1. haha tack! känner mig dock allt annat än pigg ;-) vad härligt! grattis.
      Jag känner mig bara förväntansfull faktiskt och nervositeten har inte slagit till än så jag får väl se ifall den gör det så småningom.
      Detsamma :-)

  2. haha du gömmer det väl med andra ord ;) men vad skönt ! läste ett inlägg ”jag saknar mig”..har du lust att prata med någon, bara allmänt får du gärna skriva :) alltid trevligt med nytt folk ! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.