Första promenaden med syskonvagnen

Vi har tagit vår första promenad med syskonvagnen. Som jag skrev i det förra inlägget så rullar den väldigt smidigt och på plan yta känns den väldigt lätt. Den känns förstås bred nu i början innan man har vant sig, det är inte mycket marginal i dörröppningar eller i hissen hemma men snart vet jag nog vart jag har vagnen.

Tidigare har jag tvivlat på Bugaboo eftersom den är väldigt hård, men luftdäcken gör verkligen sitt och än så länge har jag inte saknat fjädring.Babyplus, bugaboo donkey Babyplus, bugaboo donkey Babyplus, bugaboo donkey Babyplus, bugaboo donkeyTjejerna somnade på premiärturen så det tar vi som ett gott betyg från deras sida. Babyplus, bugaboo donkeyNågot som jag saknade på vår förra barnvagn var en utdragbar sufflett. Det underlättar både på vintern och sommaren för barnen ska slippa sol/vind i ansiktet.Babyplus, bugaboo donkey Babyplus, bugaboo donkey
Jag fullkomligt älskar det melerade tyget som förhoppningsvis kommer vara ganska tacksamt både mot solljus och kladdiga små fingrar. Än så länge toppbetyg!

5 thoughts on “Första promenaden med syskonvagnen

 1. Så fin! Mina barn har tok vägrat åka vagn från…ja typ när dom kunde gå så från ca ett års ålder. Men er vagn är FIN.

  Vi köpte en Christian bilen, en lådcykel! Extremt praktiskt!

 2. Det är verkligen en underbar grå färg på vagnen! Vi har stora problem att bestämma om vi ska ha syskonvagn eller inte.. Velar in i det sista!
  Tack för en trevlig blogg, ska absolut fortsätta läsa här.

 3. Hej!
  Jag och min man funderar på en likadan vagn som ni har köpt – så fin!
  Skulle väldigt gärna vilja veta vad ni fick ge för er? Babyplus.nl har erbjudit oss
  vagnen för €1399 och verkar endast kunna gå ner i pris på eventuella tillbehör.

  Tack på förhand och trevlig helg!
  Vänligen, Sara.

  1. Den är superfin, älskar framförallt suffletterna. Om ni vill ha fler produkter tex suffletter, adapter eller liknande så gör en lista på allt ni vill ha och vad ni kan tänka er att betala och skicka till dem. Man ska inte vara rädd för att pruta men det är som du säger, de vill gärna skicka med fler produkter än att sänka priset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.