Första dagen i Katrinelund

Jag är verkligen lycklig lottad som får äran att samarbeta med BeSafe. De är verkligen genuina, underbara och oerhört professionella. Utan att överdriva. Det brinner verkligen för barns säkerhet i bil, utvecklar ständigt deras produkter och strävar hela tiden efter ÄNNU säkrare produkter. Det är roligt att se utvecklingen och att det händer så ofantligt mycket inom bilstolsbranschen på bara några år. BeSafe jobbar med att hitta lösningar på problem hela tiden, göra det säkra ännu säkrare.

Igår åkte vi som sagt mot Katrinelund. Jag åkte med Emma som också bloggar här på vi med barn. Det är inte varje dag man hoppar in i bilen och åker tre timmar med någon som man knappt har pratat med innan men med henne var det liksom inga problem att åka tre timmar till dagen efter. Trevlig och snäll tjej. ♥
IMG_0386
När vi kom fram blev vi serverade lunch, närodlad och ekologisk.
mammablogg

Efter lunchen fick vi information om reglementena, allmänt om barnsäkerhet och möjlighet att ställa frågor. Barnsäkerhet är ett intressant och viktigt ämne men också väldigt svårt. Frågorna tar aldrig slut.
katrinelund katrinelund
BeSafe presenterade nyheter som kommer senare i år! De slutar aldrig överraska. mammabloggMagnus Bertilsson från Volkswagen höll ett litet föredrag för oss om deras produkter, framtiden, samarbetet mellan Volkswagen och BeSafe.
IMG_0415
Vi fick provsitta i tiguan och drömma oss bort lite.
mammabloggmammablogg
Senare på eftermiddagen svirade vi om till badkläder, gick till jacuzzin i morgonrockar och träskor. Min farfar har alltid haft träskor och det är verkligen inte de finaste skorna men shit vad sköna? Blev helt förvånad. Vi hoppade i plurret och pratade så mycket att vi glömde bort tiden.mammabloggmammabloggSyns vem som är ovan ↑
IMG_0473
Vi avslutade dagen med en trerättersmiddag som var mer som en femrätters.
mammablogg
Fina detaljer från ett kök som verkligen älskade att laga mat. För varje rätt vi fick in presenterade utförligt vad det var och varifrån råvarorna kom. Jag älskade att menyn låg i ett fint kuvert.
IMG_0479
Vi satt kvar i restaurangen tills personalen sa att det stängde så det ger jag som ett gott betyg. En trevlig middag helt enkelt.
mammablogg
När vi kom tillbaka till hotellrummet satt Linda och jag uppe halva natten och pratade. Vi fick liksom inte nog efter allt tjatter hela dagen haha. Linda är verkligen genomsnäll och vi klickar så himla bra. Jag tycker vi är så lika på något sätt, gillar samma saker, har samma åsikter om mycket, förstår varandra väldigt bra. Hon är verkligen en riktig pärla ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.