förändring

Det är dags för en förändring(som att få barn inte var stort nog haha)!  Jag har varit sugen på att fixa håret en ganska lång tid nu så idag är det äntligen dags. Jag trivs så himla bra med ”min” frisör i Tranås men våra tider passar inte ihop så inatt när jag ammade googlade jag frisörer här i Jönköping så jag gör en chansning. Jag hade ”frisörskräck” när jag var yngre och blev ofta förbannad och lipade efter besöken.. jag får se hur jag mår sedan haha. :-D
IMG_3683 s
Hår är verkligen inte min starka sida.. jag gillar inte mitt hår och jag har sällan lust att fixa det. Jag brukar alltid slänga upp håret i en tofs eller bulle – smidigt värre men inte speciellt fint. Trots att jag princip alltid har uppsatt tar det emot att klippa av det, jag är sugen men jag vet att jag ångrar mig. Lugg är fint men puh, fy vad jobbigt det är.

Jag har varit blond men den tiden är förbi, jag är för bekväm för att färga utväxten stup i kvarten. Den sista tiden har jag försökt få en ganska naturlig look ganska nära min egna hårfärg men det har bleks bort över sommaren. Frågan är vad jag ska hitta på idag? Jag känner faktiskt inte för att göra någon större förändring. Jag trivs i mörkt. Det är mer min färg. Smink blir alltid snyggare när man är mörk och dessutom behöver man inte fixa så himla mycket med mörkt hår.

One thought on “förändring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.