Födelsedag och Esters första resa

Vardagen är tillbaka men kan inte riktigt säga att allt är som vanligt. Nu har jag två små töser att ta hand om istället för en. Med tanke på att Jesper började jobba idag(fredag) blev en skön mjukstart för både honom och mig. Dagen har flutit på bra, vi har målat, tittat på film, varit ute i lekparken med Ina och Luke men jag ska tillägga att hon definitivt har testat gränserna och mitt tålamod. Det känns som att sömnen är A och O för att jag ska orka men också för att jag inte ska balla ur när Ines trotsar. 

Nu sitter vi i bilen på väg till Tranås för att tillbringa helgen där. Båda barnen har somnat så Ines kommer nog leva rövare hos farfar ikväll. Ester är ute på sin första resa och verkar trivas bra i sin bilstol. För mig är det med blandade känslor vi åker till Tranås, det blir alltid mycket flängande och alla vill träffa barnen och det känns svårt att göra alla nöjda men vi gör vårt bästa. Jesper fyller år idag så vi ska fira honom. Ines och jag har övat på att säga ”grattis pappa” och sjunga födelsedagssången. Jesper hörde tyvärr inte när Ines sa grattis till honom när han kom innanför dörren så han fick säga ”vad skulle du säga till pappa?” HahaIMG_8353 IMG_8351 

Jag hoppas att det blir en varm vårhelg så vi kan vara ute i flera timmar. När vi är i Tranås är det bara gå utanför dörren så är vi på trädgården och det tycker jag är så himla lyxigt, speciellt nu när jag har barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.