Ett långt kvitto, storstäd och min blonda lilla tjej

Varje gång vi åker till Ullared tänker vi att det inte kommer bli så dyrt och inte ta så lång tid. Varje gång har vi fel. Det tar tid och det är dyrt. Jag hittade inga overaller tyvärr, utbudet var inget vidare faktiskt men jag kom inte ut med en tom kundvagn för det. Vi kom ut med TVÅ FULLA kundvagnar istället.. Nu blir det vatten och bröd resten av månaden.

Världens bästa mamma stannade tills igår och hjälpte mig städa hela lägenheten, i varenda liten vrå. NU SKA DET VARA RENT RESTEN AV ÅRET. PUNKT. Jesper och barnen droppade in igår tillsammans med pappa som borrade upp vår knivlist(tog bara ett år) och några tavlor. Vi flyttade in här för över ett år sedan och jag känner fortfarande att vi inte är klara. Nu kom vi en liten bit i alla fall.

img_7826
Bästa känslan att vakna upp i nybäddad säng och nystädad lägenhet. Ester är glad som vanligt och håller med mamma(?).img_7856img_7844
Min lilla sötkorv. Så go att jag vill äta upp’na
img_7841
img_7828 img_7839img_7835 mammabloggimg_7851
Håret växer och växer. Det är en liten blond tjej det här, mycket ljusare än syrran. Det kanske blir lite lockar som jag hade när jag var liten.img_7850

One thought on “Ett långt kvitto, storstäd och min blonda lilla tjej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.