Drömmen om en dotter♥

Jag vet inte hur många år jag har drömt om barn och känt mig redo. Jag har alltid velat ha barn tidigt och det har varit min stora dröm. Jag har aldrig haft en stor karriärdröm eller drömmar om att flytta eller resa jorden runt. Drömmen om en dotter har varit störst♥

Jesper & jag har pratat om ifall vi skulle ta reda på ifall det är en flicka eller pojke. Innan/i början av graviditeten kände jag att det inte spelade någon roll och jag var varken för eller emot att ta reda på det. Jesper tyckte att vi skulle ta reda på det och det kändes som en självklarhet när vi skulle på vårt andra ultraljud. Vi har varit väldigt nyfikna båda två och jag har hoppats på en dotter.

Tre, fyra veckor innan ultraljudet har mitt hjärta sagt att det är en flicka men hjärnan en pojke. Jag var ganska säker på att det var en liten flicka men vågade inte hoppas och drömma om att det skulle vara sant. Samtidigt var jag ganska säker på att barnmorskan skulle säga ”ja.. det är en liten pojke som gömmer sig därinne”.

I väntrummet på ultraljudsmottagningen var jag galet pirrig och lite rädd för att bebisen skulle gömma sig.. Under ultraljudet prickade barnmorskan av de delar man går igenom så allt ser ok ut. Sedan sa hon att ”ja.. det ser ut som en liten flicka men jag ska titta lite till”.
ultraljud vecka 19
En bild säger mer än tusen ord – lyckan som bubblar inom mig när jag fick veta att vi väntar en flicka

ultraljud vecka 19

Jag är så lycklig över att vi väntar barn för det är verkligen ingen självklarhet. Graviditeten har verkligen inte varit någon dans på rosor men jag ska säga att jag inte är ett dugg förvånad för jag är ingen turmänniska.. Jag trodde precis likadant om att få en dotter.. att jag skulle bli en pojkmamma med fem hockeypojkar i hopp om att någon skulle bli en flicka haha! Jag är förstås medveten om att barnmorskan kan ha fel och en pojke är minst lika välkommen.

5 thoughts on “Drömmen om en dotter♥

  1. Vad glad jag blir när jag läser din blogg. Bara ler hela tiden, tänker på er hela dagarna :) Är så himla glad för er skull <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.