Celiné Dion


Igår bockade jag av en punkt på min lista av önskningar som jag vill göra i mitt liv. Celine Dion har funnits med i mitt liv sedan jag var barn men det var först i tidiga tonåren som jag började lyssna på henne riktigt mycket. Det har varit mest i motgång som jag har låtit hennes musik tagit över mina tankar och känslor. Hennes musik har också gjort att jag har svävat på lätta moln, fyllt min kropp med energi och gjort mig extremt lycklig.

Vad jag förstod var det 45 000 som var där igår och lyssnade på hennes unika och helt bedårande röst. Oslagbar! Förbandet var oväntat bra och väldigt underhållande. Det var en kvinna som imiterade massa artister och dessutom väldigt likt. Kvällen var magisk! När jag hörde Celinés röst rann tårarna. Min kropp exploderade av känslor och det var ett ögonblick jag sent kommer att glömma.

Mamma och pappa mötte upp oss i Gränna och tog över barnen. Vi körde vidare mot Stockholm och för ett dygn tillsammans, bara jag och Jesper. En bit på väg kommer jag på att jag har glömt mitt kamerabatteri hemma i laddaren… gahh finns inget mer störande. Jag köpte ett nytt batteri och Scandinavien photo var gulliga att ladda det under tiden vi lunchade.
Vi hade planerat att hinna till Södermalm samma dag men tiden sprang iväg och vi åkte tillbaka och gjorde oss i ordning innan vi for mot konserten.

När showen var slut följde vi strömmen och tog tunnelbanan tillbaka till Vasastaden där vi fick låna Jespers systers lägenhet. Vi satte oss på balkongen, Jesper öppnade en flaska vitt mousserande och vi skålade. Natten var ljummen, luften var frisk och vi njöt av den lilla oas till innergård som gömde sig bakom fasaden. Tänk om alla kvällar kunde vara som den. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.