12 mars ⋅ beräknat förlossningsdatum

Bebis ligger varmt och tryggt i magen och gosar vidare. Inga känningar eller tecken men jag hoppas/gissar att det sätter igång imorgon. Ingen bebis på beräknat förlossningsdatum så jag kommer garanterat gå över tiden frågan är bara HUR länge. Bebis har i alla fall rört på sig normalt och jag känner mig lugn. Jag tror faktiskt att våra föräldrar är mer otåliga än vad jag är he’he.. det är många som vill bebisgosa.♥beräknat förlossningsdatumTänk att jag har en färdigbakad bebis i magen, bara lite hud mellan oss. Så nära men så långt bort. Jag är så nyfiken på denna lilla varelse.. undrar och längtar så mycket. Hoppas hon mår bra och är frisk.beräknat förlossningsdatum

Det känns inte jobbigt att gå över tiden och än så länge känns en vecka till helt okej. Däremot hade det varit skönt att få egentid och vila fram tills att det är dags. Även om Jesper och Ines är hemma kan jag inte riktigt slappna av, det blir jag som tar kommando även fast jag inte vill. Jag kan Ines signaler bättre vilket är helt naturligt eftersom det är jag som är hemma om dagarna och hon vill så gärna vara hos mig när hon är missnöjd, gnällig eller ledsen. Då är det mamma som gäller. Orkar inte vara tjatig, orkar inte be, fråga, ge blicken men om jag inte gör det blir jag irriterad över att inget händer. Idag sparkade jag ut Jesper till lekparken(med Ines) annars blir det en rastlös unge  som blir gnällig och vill gnälla hos mig.. En ekvationen som inte fungerar i nuläget.

Jag har gråtit i smyg, hulkat så tyst jag kan och tyckt synd om mig själv idag. Börjat lipa över att Jesper inte har fixat(de där förbannade jävla lakanen som har legat på tvättbänken i 2 veckor!!!) lakanen som skulle vikas och läggas in i skåpet. Blivit arg, ledsen och irriterad över att han har varit trött(han skulle komma hem skapligt igår men kom hem mitt i natten) och prioriterat dessa jävla serier som aldrig tar slut. PUH! Andas. Män.. män är män.. och jag har valt att leva med en. Snälla bebis, stanna inne inatt.. behöver lite sömn och fylla på energiförrådet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.