Babymobil

Förra natten fick jag sova väldigt mycket och jag blir verkligen så mycket gladare och har mer tålamod när jag är utvilad. Natten till idag däremot var helt tvärtom.. jag funderade på att lämna över Ines till Jesper vid 06-tiden imorse men jag ångrade mig ganska fort, han är värd all sömn han kan få med tanke på att han jobbar hela dagarna.

Ines förkylning har äntligen släppt(peppar peppar, ta i trä) och det känns så himla skönt att hon kan andas ordentligt igen. Det kändes som att hennes snuva var envis så nu hoppas jag att hon får vara frisk. Amningen går mycket lättare när hon har fria luftvägar och hon äter längre och färre stunder igen.

Nu ligger hon i bärselen och sover så jag har passat på att hänga upp hennes gulliga mobil över skötbordet som hon fick av sin morbror. Små prinsessor och en groda.
Mobil prinsessor och groda Mobil prinsessor och groda Mobil prinsessor och groda Mobil prinsessor och groda Mobil prinsessor och groda

Dagarna går åt att sova, amma, äta och byta blöja men ibland skippar jag att sova samtidigt som Ines för att få saker och ting gjorda. Jag vill få så mycket mer gjort än vad jag hinner med och orkar, jag har varit extremt dålig på att fotografera vår tös och det har jag dåligt samvete och känner ångest för varje dag.

Jag vill både fotografera och blogga mer, blogginläggen känns tyvärr lite halvdana nu men så fort vi får in lite bättre rutiner ska jag försöka bli bättre igen. Det är ju trots allt nu jag vill skriva om första tiden med Ines och kunna gå tillbaka och läsa om i framtiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.