Angulus sittdyna

Med tanke på att Ines är nyfiken och hela tiden vill vara med så har jag funderat på ifall vi skulle byta till sittdelen på vagnen istället. Hej separationsångest! Jag vill att hon alltid ska vara sådär liten och pluttig och ligga i en alldeles för stor liggdel. Det tar emot lite att byta till sittdel för det är ett nytt skede men nu har jag i alla fall testat och än så länge är hon lite liten så när hon ändå ska sova i vagnen kan jag köra med liggdelen ett tag till(med min lilla bebis).
Emmaljunga superviking
Åkpåsen följer i vilket fall med till sittdelen för den är verkligen smidig och fin. Ines är väldigt varm av sig eller så är det åkpåsen men jag behöver inte ens ta på henne en tjock tröja under och ändå är hon hur varm som helst. Tur att inte fotsvetten luktar i den åldern för då skulle vi ha problem. ;-)

Nu har vi en matchande sittdyna i samma mönster som åkpåsen också. Jag tänkte att jag skulle köpa ett svartvitt vagnhänge(tipsa gärna!) så får det bli lite svartvitt-tema på vagnen ett tag. Jag får se ifall jag kommer att sakna den ljusa suffletten. Vi får uppdatera till våren/sommaren annars.
petit chérie sittdyna angulus petit chérie sittdyna angulus
När vi ska ut korta ärenden brukar jag lämna åkpåsen hemma och tar på henne jacka/filt och hon håller ändå värmen. Jag har haft fårskinn under ett bra tag men nu har vi sittdynan som håller värmen och andas lika bra den. Både åkpåsen och sittdynan finns att köpa på Jollyroom, både separat och som paket.

One thought on “Angulus sittdyna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.