Andra dagen, hotellfrukost och Voksi

Andra dagen ringde klockan sju och det var dags att kicka igång dagen med hotellfrukost. Jag är verkligen ingen frukostmänniska men det är annat på hotell såklart. Jag har undvikit socker så mycket det går från första januari men enstaka gånger har jag unnat mig. Det fick bl.a. bli en fralla med ost och en våffla med grädde till frukost. Mums!
IMG_0499
Efter frukosten presenterades Voksis vår- och sommarkollektion. De satsar på ett otroligt mjukt och fint material.
IMG_0503 mammabloggDe har åkpåsar som man kan ha i babyskyddet, otroligt smart! De finns i varma vinteråkpåsar men nyheten är en tunnare åkpåse som passar de övriga månaderna.
IMG_0507
Åkpåsarna finns i flera färger och storlekar. Min favorit var helt klart den beigea.IMG_0501
De presenterade ett babynest från Voksi också. Angelica skojade om att man blev sugen på att skaffa en bebis till bara för att få använda babynestet. Jag ska visa när jag har fått bilder på det.

TACK

Tack till BeSafe för all viktig information om barns säkerhet i bil. Jag ska verkligen försöka få ut viktig information i mina inlägg. Det pratas alldeles för lite om och det råder mycket okunskap i ämnet. Jag är glad att ni lär oss ambassadörer och satsar på att nå ut med kunskapen till oss föräldrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.