Efter solsken kommer regn

Vi har haft strålade väder både midsommarafton och midsommardagen. Nästan olidlig hetta för Ester som har varit nakenfis mestadels av tiden. Ines också men hon har doppat sig i poolen när hon har varit för varm. Idag däremot har regnet stått som spö i backen. Efter solsken kommer regn. Inte mig emot faktiskt.
IMG_2353IMG_2358 IMG_2343Det har varit ett skönt break från vardagen och tillvaron. Jag har haft tankar på annat, haft fullt upp att sysselsätta mig och inte tänkt alls mycket på hur jag egentligen mår. Jag och barnen har hängt hos mamma och pappa och de har hjälpt mig. Så tacksam för att jag har dem. Nu är vi på väg hem igen och jag ångrar nog redan nu att jag inte stannade kvar. Jag känner mig inte tillräckligt stark för att klara det här. Jag vill bara att dagarna ska ta slut när jag är hemma, njuter inte och det minsta känns tungt vilket betyder att allt inte står rätt till. Jag mår bättre och jag tror att jag är på väg i rätt riktning men det är långt ifrån bra. Jag gråter när jag tittar på Ines och Ester, älskar dem så det gör ont och önskar så mycket att jag var en pigg och glad mamma. Önskar så in i helvete att jag kunde må bra för deras skull, min med så klart, men de är värda det bästa.
Jag vill skrika, vråla, slå, ta i allt jag har men jag är bara tom. Jag har inget hopp, tror aldrig att det kommer bli bättre.. Jag har sökt hjälp men jag känner inte att jag blir tagen på allvar. Precis som då. Ännu en gång önskar jag att jag hade brutit varenda jävla ben i kroppen för då hade jag synts, smärtan hade synts och jag hade genast fått professionell läkarvård. Kanske lite extra kärlek.

One thought on “Efter solsken kommer regn

  1. Hej! Du erbjuds väl samtal hos BVC psykolog? Jag hoppas det! Det kan hjälpa en del på traven.
    Jag hade en depp 2012 med första barnet och det tog tid (men hjälpte) Medicinerade dock ej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.