24

24 år! Jag känner mig fortfarande ung men har alltid lite ångest över mina födelsedagar.. Vill inte bli äldre.. 24 och tvåbarnsmamma känns lagom sedan vill jag stoppa tiden. Min födelsedag kommer att spenderas med familjen med en god middag ikväll annars har jag inget planerat. Egentligen är det väl vilken dag som helst men jag kommer nog aldrig växa ifrån att vilja ha det mysiga firandet på morgonen med blommor, presenter, frukost och tända ljus. Så var mina födelsedagar i min barndom(haha eller tills jag var 20 typ) och det minns jag med kärlek och värme. Mina barn ska få det precis lika bra och få känna sig speciella på deras dag.♥

Idag blev det inget av det och det är nog första födelsedagen jag gick upp själv, om jag ska vara helt ärlig var det faktiskt lite ledsamt. Lillan gav mig två blöta pussar och lånade ut nappen några sekunder vilket jag tror är kärlek för henne.♥ Det värmde i hjärtat i vilket fall som helst.IMG_4511
Men när vi gick upp för att äta frukost möttes jag av det här. Detta gjorde min dag, blev nästan tårögd.
IMG_4515
Min underbara, älskade, omtänksamma mamma! Paket och blommor som ska öppnas när vi lunchar tillsammans senare idag.IMG_4520

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.