Canon 85 mm och ett dopp i sjön


WOW! Mitt nya objektiv har tagit mig till en ny värld! Jag är helt till mig och känner mig så nöjd med köpet. Jag har slagit till på Canon 85mm f/1,2L.

Jag åkte till Vätterstranden för att testa att fotografera, känna på det och jag är verkligen nöjd. Ines har vuxit en hel del sedan förra gången vi var där.

Det dröjde ingen lång stund innan Ester var i plurret. Det var SVINkallt men det verkar inte hindra henne. Ines håller sig mer till kanten och är inte riktigt lika glad i vatten som lillasyster.

Jag älskar skärpan och djupet i bilderna, precis så jag vill ha det. Sedan blir det förstås kvalitén aldrig lika bra på bloggen..
Älskar den här bilden och den här busungen..
..som verkligen är busig.. här är hon under vattenytan! Tur att hon har gått på babysim och har en pappa nära till hands. Det gick bra. Det är i dessa lägen man förstår hur snabbt olyckan kan vara framme. Några sekunder.. Det gäller att alltid ha ögon på dem. Funderar på att ge ungarna varsin sånhär i sommar så jag lätt ser vart dem är haha
En chockad tjej som har tagit ett dopp i sjön.. Hade varit roligt att veta tempen på vattnet. Av med kläderna sen var de igång och lekte igen.

Älsklingen min. Hand i hand för alltid.
Nu blir det nog en hel del foto framöver. Älskar att uppdatera samlingen och på så sätt känna mer kreativitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.