​Syskonvagn beställd

Vi har bockat av punkt efter punkt på bebislistan och nu är vi mer än redo för att välkomna det lilla tillskottet till världen. Det enda som saknas nu är en syskonvagn. Ines tycker om att gå och har ett väldigt bra tempo men hon ska såklart ha en sittplats. Hon är trots allt bara 1,5 år och om vi inte hade fått syskon nu hade vi aldrig tagit bort vagnen för henne. Så syskonvagn är ett måste.

Vi har tittat runt, eller egentligen har vi bara kikat på tre syskonvagnar. Kronans syskonvagn som inte alls kändes rätt för oss. Det är inte den typ av vagn jag söker och när Ines provsatt vagnen kändes det redan som att den var i minsta laget. Emmaljungas Double Viking har jag helt klart en förkärlek till, den är fin, har ett ganska gott gung, lättstyrd och dessutom vet jag att den tål mycket med tanke på att vi har en Super Viking i dagsläget. Trots det känns inte Emmaljungas dubbelvagn helt hundra eftersom Bugaboo Donkey har smartare finesser.  Det finns en anledning till varför så många har den men självklart ska jag inte uttala mig innan jag har testat den.

Bugaboo Donkey har den fantastiska möjligheten att man kan göra om den från enkelvagn till dubbelvagn när man vill utan krångel. Den egenskapen väger ganska tungt hos oss och jag tror vi kommer ha väldigt mycket användning av den funktionen.

Vi har beställt dubbelvagn från Babyplus 

syskonvagn
Precis när vi hade bestämt oss hittade jag av en slump att Bugaboo skulle släppa suffletter i Grey Melange. SÅ SNYGGT!! Det gjorde valet ännu mer självklart. Jag som är helt tokig i grått hoppade av lycka i soffan. Materiell lycka när den är som bäst. Grå suffletter som dessutom är i melange, det kan liksom inte bli bättre. Basen och chassit beställde jag i svart så nu väntar vi med spänning på att dubbelvagnen ska levereras.

4 thoughts on “​Syskonvagn beställd

 1. Hej! är själv nyfiken på att beställa just den från babyplus och skulle bara vilja veta om du är nöjd md tyget och vad du fick ge för din, samt om du prutade på den? :)

  1. Hej, vi är supernöjda. Tyget känns lite grövre och med tanke på att det är melerat tål det mer smuts utan att det syns samt att det inte blir fult solblekt. Jag tycker absolut att du ska pruta. Fråga vad vagnen ligger för just nu(det skiljer sig) och antingen om du bara prutar på priset på vagnen eller om du lägger ihop fler varor och försöker få ett bra paketpris.

  1. Hej, det är ett samarbete och ett paketpris så jag har tyvärr ingen direkt summa på just vagnen.
   Ett tips är att pruta om du ska köpa från babyplus, de är supertrevliga, lätta att ha och göra med och snabb leverans.
   Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.